dijous, 13 de setembre del 2018

Sessió a la SCSD: Sistemes intel·ligents d´anàlisi i predicció (22/oct/18)

La Intel·ligència Artificial (IA) representa una col·lecció de múltiples tecnologies que permeten a les màquines resoldre una tasca determinada i aprendre mitjançant la interacció amb l’entorn. L’element fonamental per a la intel·ligència artificial, és disposar de gran quantitat de dades, i el sector sanitari és un dels més generosos en ells.


La Intel·ligència Artificial i les seves tecnologies subjacents (tecnologies de Machine Learning i Deep Learning, Natural Language Processing, etc.) poden solucionar problemes molt diversos com ara reconeixement de patrons, realització de prediccions, processat d’imatge, reconeixement de la parla, etc. D’aquesta manera, la IA obre el camí cap al desenvolupament de noves aplicacions que poden donar suport als professionals mèdics en la seva activitat clínica, ajudar en la gestió pública
de la salut de tota la població, avançar cap a la medicina personalitzada, ajudar a fer una gestió més eficient dels recursos, promoure hàbits saludables en els ciutadans, etc.

L’aplicació de la intel·ligència artificial a la medicina té un enorme potencial. Podem confirmar que els algoritmes d’aprenentatge automàtic no podran substituir els professionals assistencials, però la intel·ligència artificial farà millor determinats tipus de tasques, com ara algunes funcions del diagnòstic per la imatge.

Programa

Humanisme Digital: Reflexions ètiques sobre la humanització de la tecnologia

Ponents 


Dr. Lluís Donoso, Director del Centre de Diagnòstic per la Imatge Clínic (CDIC): parlarà de les aplicacions clíniques de la Intel·ligència Artificial a l’àmbit de la radiologia.

Sr. Cristian Martí,
de MeThinks, ens explicarà alguns exemples d’aplicació de la IA a la sanitat.
 
Presenta / Modera
Francesc Garcia Cuyàs18:30h Benvinguda a càrrec del President de la Societat Catalana de Salut Digital.
18:40h Taula-Debat
19:40h Debat entre els assistents
20:00 h Fi de la sessió

Data: Dilluns, 22 d’octubre · Hora: 18:30 h
Lloc: CAMFiC. Carrer Diputació, 316. Barcelona








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada