dimecres, 17 de gener del 2018

De la Smart City al Smart Health

El proper dilluns 5 de febrer de 2018 a les 19:00h a la seu de la CAMFIC la Societat Catalana de Salut Digital, celebra una nova sessió dedicada a les ciutats intel·ligents i el seu impacte en l’àmbit de la Salut.

Les ciutats amb només un 2% de la superfície terrestre concentra el 50% de la població mundial, i a més el seu creixement s’ha accelerat de manera que es preveu que el 2030 aquest percentatge assoleixi ja el 70%. El creixement i envelliment de la població, la necessitat de reducció d’emissions i adaptació al canvi climàtic, la racionalització dels recursos i la integració social son alguns dels
reptes als que han de fer front les ciutats.



Les ciutats intel·ligents utilitzen la tecnologia per afrontar aquests reptes i millorar la gestió dels serveis urbans i la qualitat de vida de la ciutadania. Disposar d’informació en temps real sobre la ciutat o establir nous canals de comunicació i participació amb la ciutadania són mecanismes de les Smart City que també tenen un important efecte sobre la gestió de la Salut a les ciutats.

Gracies a les presentacions de dos experts en aquest àmbit coneixerem el món de les Smart City i exemples relacionats amb la gestió de la Salut per posteriorment obrir un debat sobre l’impacte que aquest tipus d’iniciatives poden tenir en l’àmbit de la Salut.

PROGRAMA:

19:00 h Benvinguda a càrrec del President de la Societat Catalana de Salut Digital

19:10 h Taula-Debat  – Ciutats intel·ligents i la gestió de la salut 
-Daniel Marco, Director SmartCatalonia de la Generalitat de Catalunya
-David Rojas, Investigador del Programa de Salud Urbana del Instituto de Salud Global de Barcelona

20:00 h Debat entre els assistents

20:30 h Fi de la sessió



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada