divendres, 26 de gener del 2018

Transformar les dades en valor... Estem a punt?

L’anàlisi de grans quantitats de dades (Big Data) pot ajudar les organitzacions sanitàries a descobrir patrons en la salut de la població i, d’aquesta manera, ajudar a formular preguntes i descobrir solucions per millorar la salut pública.


 El Big Data és una eina formidable per als investigadors que treballen en diferents àmbits de l’ecosistema de salut. 
Actualment tenim la tecnologia per recollir i analitzar quantitats massives de dates però sovint no som prou conscients dels reptes que sorgeixen de l’ús d’aquestes dades. 

A HIMSS Europe creiem que és necessari un debat obert entre els diferents agents de l’àmbit sanitari i els ciutadans per avançar en l’ús del Big Data. El 19 de febrer (18h CET – 12h EST – 9h PST) organitzem un Tweet Chat al voltant d’aquesta qüestió: Turning Data Into Value. Ho fem conjuntament amb Bioinformatics Barcelona, entitat de referència en aquest camp. 

Bioinformatics Barcelona és una plataforma que inclou universitats, centres de recerca, empreses de la indústria farmacèutica i entitats tecnològiques que treballen per avançar en l’educació i la transferència de coneixement entorn del Big Data en salut.

El Tweet Chat –que es farà en anglès- se centrarà en aquestes qüestions:

  • As a patient, how would you define a Value-Based Care? (Com a pacient, com definiries una atenció sanitària basada en el valor?)


  • ·         Which are the challenges of turning data into value for healthcare organisations? (Quins són els reptes de convertir les dades en valor per a les organitzacions de salut)


  • ·         For which uses would you allow the use of your genomic data from healthcare organisations? And from private companies? (En quines situacions permetries l’ús de les teves dades genòmiques per part d’organitzacions sanitàries? I si fossin empreses?


  • ·         How do you envisage the use of Artificial Intelligence in Big Data? (Com imagines que serà l’ús d’Intel.ligència Artificial en Big Data?)


Si us interessa com el Big Data canviarà la vostra salut i els reptes que sorgiran pel camí, podeu participar al Tweet Chat i difondre el debat entre els vostres contactes.
How To Turn Data Into Value
Dilluns 19 de febrer (18h CET – 12h EST – 9h PST)
Hashtag: #eHealthChat

*Turning Data Into Value serà un dels temes principals del congrés HIMSS Europe & Health 2.0 2018 que se celebrarà a Sitges (Barcelona) del 27 al 29 de maig. Podeu consultar el programa preliminar aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada