dimecres, 11 d’abril del 2018

HIMSS Europe 18 & Health 2.0 Conference


HIMSS Europe i Health 2.0 organitzen el més influent congrés en salut digital de 2018 a Europa: HIMSS Europe 18 & Health 2.0 Conference, que tindrà lloc del 27 al 29 de maig a Sitges, Barcelona. 

L’esdeveniment estarà format per sessions que incluiran tot l’espectre de l’ecosistema d’eHealth amb la finalitat d’arribar a totes les audiències clau en aquest camp: des de gerents d’hospitals a les més innovadores SMEs i start-ups, així com metges, imfermers, professionals TIC i un llarg etcètera

Els temes principals del congrés són: transformació digital, ciberseguretat, interoperabilitat i dades per al coneixement. 

A més, la conferència compta amb el suport del Ministeri de Salut d’Holanda, que brindarà un immens valor afegit al programa. 

http://www.himsseuropeconference.eu/barcelona/2018


Tanmateix, l’European Telemedicine Conference s’emmarca dins d’aquest esdeveniment com també ho fa HIMSS-CHIME International i altres activitats paral·leles. 

A través de la unió de HIMSS Europe i Health 2.0 es conectaran dos mons amb l’objectiu de traslladar-nos de la visió a l’acció: iniciant converses de negoci, conectant l’oferta i la demanda, creant marketplaces i accelerant les inversions i les implementacions a gran escala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada