dilluns, 7 de maig del 2018

Hello World! Divendres 11 de maig: Jornada amb consells pràctics per acreditar la teva App


Des de fa un parell d’anys, des de la Fundació TIC Salut Social estem impulsant un Model d’acreditació d’apps dins de l’entorn salut i social, per tal de poder oferir garanties als usuaris (ciutadans i professionals) en l'ús d’aplicacions de confiança per a millorar l’estat de salut o benestar.

En molts casos moltes de les aplicacions que trobem als mercats no disposen de cap garantia per l’usuari,  i és per això, que els professionals es troben reticents a l’hora de poder prescriure una app als seus pacients.
L’objectiu de la jornada és difondre aquests model i els criteris que hem definit, compartir-los amb el públic i  incentivar aquesta acreditació d’apps.
La jornada estarà distribuïda en dues parts, una primera part de ponències, on s’explicarà el model, les persones que hi participen, alguna experiència d’èxit i el resultat d’una prova pilot que s’ha fet amb professionals. En una segona part, els participants i oients a la jornada podran anar en diferents espais, per aconseguir assessorament respecte.
La inscripció és gratuïta i finalitzarà aquest dimeces dia 9.
La jornada, oberta a tot el sector, s'adreça, bàsicament, a desenvolupadors d’aplicacions mòbils de l’entorn salut i social, empreses desenvolupadores, directors tècnics i professionals que treballin a l’entorn d’innovació de mobilitat.


Dia:11 de maig 2018 
Lloc: Centre de Congressos TewcnoCampus, Mataró
Hora: de 9 a 13h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada