dijous, 8 de març del 2018

Congrés Participatiu Catalunya i Futur. Una Societat Cohesionada


S'organitza el debat Construïm Salut. Aquesta iniciativa està inclosa en el marc del cicle de debats itinerants del Congrés Participatiu Catalunya i Futur.

ÀMBIT 3:CULTURA,EDUCACIÓ,LLENGUA I CONEIXEMENT

DEBAT: CONSTRUÏM SANITAT


La presentació i Moderació és a càrrec de la Dra. Marina Geli, Coordinadora Centre Estudis Sanitaris i Socials (CESS) Universitat de Vic – Central de Catalunya. La salutació de Josep Maria Bombí, president Reial Acadèmia de Medicina i les ponències aniran a càrrec de Dr. Miquel Bruguera, president Cercle de Salut, Dr. Ricard Guerrero, president Fundació Alsina Bofill (Conclusions quinzè Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana), Dra. Montserrat Teixidor, Cercle de Salut (el poder de Tenir Cura).
A la Fila 0: Representants de Col·legis Professionals, Societats Científiques, Reial Acadèmia de Medicina, i Organitzacions d'usuaris.

Després de les intervencions dels ponents i dels convidats s'obrirà el debat al públic assistent. Les aportacions dels assistents, presentades per escrit, seran recollides al web del Congrés, www.futurcat.cat

El pròxim 15 de març a la REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA (Carrer del Carme, 47) de 18.30 a 21.30
Es prega confirmació a info@futurcat.cat

Col·labora: Reial Acadèmia de la Medicina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada